İstanbul Gündemi

İSTANBUL MCP İL YÖNETİMİ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
20 Aralık 2020 Pazar 13:31

İstanbul Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Turgut Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ve Basın Yayın Propaganda ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl başkan yardımcısı Yalçın Arıcı Teşkilat Başkanı Yusuf Kabalak, Kadın Kolları Başkanı Nursel Nural, Yönetim Kurulu Üyesi Nurhayat Cici ile beraber Esenyurt’ta Fatih Sanayi sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinleyip yerinde tespitlerde bulundular.

İl Başkanı Turgut Kılıç basına yaptığı açıklamada, “Başkan yardımcılarım ve yönetim kurulu ūyelerim ile Esenyurt’ta Fatih sanayi sitesini ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ederek esnafımız ile beraber sorunlara orta akıl yolu ile çözūmler ürettik. Bizleri misafir eden esnaflarımıza çok teşekkūr ediyorum” dedi.

Fatih sanayi sitesi esnafları da Milliyetçi Cumhuriyet Partisi İl Başkanı Turgut Kılıç‘ a yoğun çalışma ortamı olduğu halde kendilerine vakit ayırdığı için teşekkūr etti. Ūlkemizin halkı ve devleti için çalışacak gūçlū bir iktidara gerek olduğunu, ülkemizde halkı için çalışacak tek parti olarak daha yeni kurulan ama İstanbul‘u adım adım sokak sokak dolaşan tek parti olarak Milliyetçi Cumhuriyet Partisi’ni gördüklerini dile getirdiler. Sanayi sitesi esnafı, “Daha seçimlere girmemiş, mecliste milletvekili olmayan, elinde tek bir belediye dahi olmayan bir parti olduğu halde bu şekilde bir çalışma yapıyorlar. Önūmūzdeki seçimlerde iktidara gelecek tek partidir. Biz Fatih sanayi sitesi olarak yanlarındayız” dediler.

Daha sonra partiye üye olan partililere rozet takıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi