İstanbul Gündemi

CHP ÜSKÜDAR’IN ACI GÜNÜ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Mayıs 2021 Pazartesi 14:35

İlçede Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ziya Akyüz, 64 yaşında hayatını kaybetti. Bu acı haberi sosyal medyadan bir mesaj ile duyuran CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, şu ifadeleri kullandı:

“Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız, canım ağabeyim Ziya Akyüz‘ü kaybettik. Her daim güler yüzlü, babacan, sevgi dolu, derin düşünen, neşeli bir Karadeniz efendisini kaybettik.

Büyük bir yurtseveri, halkın derdini iliklerine kadar hisseden, sağduyulu, inançlı ve tutkulu bir Cumhuriyet Halk Partili’yi kaybettik.

Her işinde samimi, herkesin derdi ile ilgili, kimseye göstermeden her yere yetişen yardım eden bir yüce gönüllü insanı kaybettik. 

Yoldaşı, dostu Hüseyin ağabey ile buluştu Ziya ağabey. Yönetim Kurulumuz onsuz neşesiz, keyifsiz, boynu bükük kalacak. Onu çok özleyeceğim. Acımızı tarif etmem mümkün değil. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Yattığı yer incitmesin. Ailesinin, sevenlerinin, örgütümüzün başı sağolsun.”

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi