İstanbul Gündemi

Cumhur İttifakı Sarıyer’de bir araya geldi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
14 Ocak 2022 Cuma 14:22

Cumhur İttifakı Sarıyer’de bir araya geldi. Belirli periyodik zaman aralıklarında birbirlerini ziyaret eden AK Parti ve MHP Sarıyer İlçe Teşkilatları, bu kez MHP’nin ev sahipliğinde buluştu.

Fikir alışverişinde bulundular

Misafirperverliklerinden dolayı MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparken, Sarıyer’de ve Türkiye’de iktidara emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti.

“Zafer yine Cumhur İttifakı’nın olacak”

Ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı şu ifadelere yer verdi: “Cumhur İttifakımızla fikir ve görüş alışverişlerimiz devam ediyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hali,l İbrahim Kurşun ve ilçe yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nca ise “2022 yılının ilk Cumhur İttifakı İstişare Toplantısı’nı MHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirdik. MHP İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sarıyer’imize hizmet için; safları sıkı, dava ateşini diri tutacağız. 2023’te zafer yine Cumhur İttifakı’nın olacak inşallah…”

Yavuz Topal-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi