İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 milyon esnafa müjde! ‘Prim gün sayısını...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Mayıs 2023 Cumartesi 16:02

Mitingde Kayserililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle küçük esnafı memnun edecek açıklamalarda bulundu.

“TÜM ESNAF KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN DİYORUM”

Küçük esnafla ilgili hayata geçecek projeleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan kuaför, manav, bakkal, tesisatçı küçük esnaflarımıza da bir müjde vermek istiyorum. Küçük snaflarımızın prim ödeme gün sayısını SGK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Küçük esnafımızın prim ödeme gün sayısını SGK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz. Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak. Yeni dönemde yapacağımız ilk işlerden biri olacak. 1 milyon küçük esnafımız faydalanacak. Tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı olsun diyorum” dedi.

“MERKEZ BANKASI REZERVİ 115 MİLYAR DOLARA ULAŞTI”

Türkiye’de milli gelirin arttığına dikkat çeken Erdoğan, “Bugün milli geliri yaklaşık 1 trilyon dolara ulaşan bir Türkiye varsa, yıllık 36 milyar yerine 255 milyar dolar ihracat yapan bir Türkiye varsa, tarımsal gayri safi hasılası 407 milyar lirayı geçen bir Türkiye varsa... Merkez Bankası rezervi 27,5 milyar dolardı, şimdi 115 milyar dolara ulaştı. IMF'ye borcumuz neydi hatırlayın, 23,5 milyar dolar. Şimdi burada bir şey söyleyeceğim. Davos'tayız, bebecan o zaman benim bakanım, IMF Başkanı'yla konuşuyoruz, IMF Başkanı diyor ki, böyle böyle siyaseten bizi idare edeceklermiş” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi