İstanbul Gündemi

Başkan Çakıroğlu’ndan İsmet Yıldırım’a çok sert sözler! ‘Bunun adı kul hakkı yemektir. Tek kelimeyle rezillik’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Mayıs 2023 Cuma 14:22

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyası tüm hızıyla sürerken, siyasette de bazı tartışmaları beraberinde getirdi.

DEV AFİŞ ASILDI

'İstanbul’da Yüzyılın Dönüşümü Başladı! Yarısı Bizden’ yazılı olan ve ‘Ümraniye Belediyesi Başkanı İsmet Yıldırım ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının yer aldığı dev afiş, Ümraniye Belediyesi’nin binasına asıldı. Olaya tepki gösteren İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, belediyenin fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

“KAMU MALI KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİLDİR”

Sosyal medya hesabından afişin asıl olduğu belediyenin fotoğrafını paylaşan İlçe Başkanı Çakıroğlu, Ümraniye Belediyesi’nin siyasi çalışmalara alet edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, “Ümraniye’de yaşayan 750 bin kişiye ait kamu malı olan Ümraniye Belediyesi binasının seçim reklamları ile giydirilmesi kul hakkı yemektir. Tek kelimeyle ‘rezilliktir’. Kamu malı kimsenin babasının çiftliği değildir. Bir an önce bu durum sonlandırılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi