İstanbul Gündemi

Başkan Güleçlier ‘Türk Milleti’ne baharı müjdeleyen Hıdırellez kutlu olsun’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Mayıs 2023 Cuma 14:47

“GEÇMİŞ İLE GELECEK ARASINDA KÖPRÜ GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYOR”

“Sahip olduğu kültür değerlerini gittiği her coğrafyaya taşıyan Türk Milletinin, tarih boyunca bu zenginliği korumuştur. Kardeşlik ve hoşgörüyle yoğrulan Anadolu kültürünün bir parçası olan Hıdırellez, geçmişle gelecek arasında önemli bir köprü görevini yerine getiriyor. Yüzlerce yıldır zengin kültür birikimi ve değerlerine sahip Türk milleti olarak, geleneklerimize uygun kutladığımız Hıdrellez Bayramı, esas itibariyle bizlere doğayı sevmeyi, ona saygı duymayı, onu korumamız gerektiğini hatırlatmakta ve ayrıca insanlar arasında birlik ve beraberliği de pekiştirerek, hoşgörü ve yardımlaşma ortamının temininde önemli bir rol oynamaktadır.”

“MİLLETİMİZE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

“Geçmişle geleceğimiz arasında önemli bir köprü görevini yerine getiren bu önemli ve özel değerlerimizi korumak ve gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarabilmek de hepimizin görevidir. Medeniyetler ve kültürler arasında hoşgörü olduğu sürece dünyadaki barış ve huzurun çok daha iyi olacağını düşünüyor, dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan Hıdrellez Bayramı’nın milletimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi