İstanbul Gündemi

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu adaylığını açıkladı! ‘Hayalinizdeki, idealinizdeki...’

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yapılacak ilk seçimlere partisinin logosuyla katılacağını ve kendisinin de cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu adaylığını açıkladı! ‘Hayalinizdeki, idealinizdeki...’
Haberler / Politika
11 Aralık 2023 Pazartesi 12:09

Partisinin İstanbul İl Kongresi’nde konuşan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, dikkat çeken seçim mesajları verdi.

“HİÇBİR PARTİYİ HASIM KABUL ETMİYORUZ”

“Biz bu beş kollu baronlar düzenine karşı biz 5 kollu çınarla yola çıktık. Adalet, demokrasi, refah, eşitlik ve siyasi ahlak. Hasmımız belli. Hiçbir partiyi hasım kabul etmiyoruz. Siyasette hiçbir zaman iddiamdan vazgeçmedim. Makamdan vazgeçtim iddiamdan geçmedim. İktidardan vazgeçtim, ilkelerimden geçmedim... Tabii ki gönlümüz isterdi ki cumhurbaşkanı seçiminde sizlerin gönlünde yatan kararla biz aday olalım. Ama bir şey daha vardı. Bu parti önce partim diyen değil, önce milletim diyenlerin partisi. Bize 'Hocam haklısın, yolsuzluk var yoksulluk var ama güce karşı çıkamıyorum" diyenler..”

“KİMSEDEN ÇEKİNMEM YOK”

“"Şimdi diyorlar ki tek başına gelsen sana oy verirdik...' diyor. Dürüst olun. Bundan sonraki ilk seçimlerde kendi partimizin logosuyla her yerde girmek için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Saadet Partisi'yle istişare edeceğiz. Her partiye açık olacağız. Hiç bir partiye rezerv koymadan konuşacağız. Ama bundan sonraki ilk seçimde hayalinizdeki, idealinizdeki gerçekleşecek. Gelecek Partisi tek başına iktidarın, ben de tek başına cumhurbaşkanı adaylığının öncüsü olacağım. Kimseden çekinmem yok.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi