İstanbul Gündemi

Depremin 258. saat mucizesi!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Şubat 2023 Perşembe 23:42

Kahramanmaraş Merkez'de en kalabalık sitelerden biri olan Ebrar Sitesi'nin Z Blok kısmında enkazdan uzun süren çalışmanın ardından Neslihan Kılıç sağ olarak çıkarıldı. Evli ve 2 çocuk annesi olan Kılıç, sitenin 7. katında ikamet ediyordu. Eşi ve çocukları hâlâ enkaz altında olan Neslihan Kılıç'ın ailesinden haber alınabilmek için çalışmalar yoğun bir titizlikle devam ediyor.

Neslihan Kılıç'ın Eniştesinin CNN Türk'ten Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e yaptığı açıklamada, 'Bu siteye geleli henüz 1 yıl olmuştu. Biz artık cesedini beklemeye koyulmuş, mezarını dahi kazdırarak hazır hale getirmiştik, tek isteğimiz çalışmaların cesede zarar vermemesi adına daha titizlikle yapılmasıydı. Şükürler olsun mucize gerçekleşti. ' diye konuştu.

Umke'den 258. Saat Mucizesi

Enkazdan kurtarıldıktan sonra ilk müdahaleyi yapan Şırnak Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi(UMKE)'nin yetkilileri de yaşananlara dair yaptığı açıklamada, 'Neslihan Hanım konuşabiliyor, vücudunda kırıkları var ama genel durumu iyi, şükürler olsun bir mucizeye daha tanıklık ettik, umut her zaman var, şükürler olsun bir kez daha gururlandık, bu duyguların tarifi yok. Biz Şırnak Umke'den geldik. Bu mucize bizi daha da güçlendirdi, bu saatten sonra daha da güçle, daha da umutla bir tane daha canlı vatandaşımızın çıkması için beklemeye devam edeceğiz' diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş- İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi