İstanbul Gündemi

Madenciler ve AFAD'çılar arasında görenleri şaşkına çeviren kavga!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Şubat 2023 Perşembe 15:40

Kahramanmaraş üssünde gerçekleşen 7,6 ve 7,7 büyüklüğündeki deprem nedeniyle hem madenciler hem de AFAD yetkilileri, enkazları kurtarmak için ortaklaşa bir çalışma sürdürmeye başlamıştı. Çalışmaların devam ettiği esnada, görenleri şaşkına çevirecek birtakım olaylar yaşandı. AFAD yetkilileri ve madenciler, bölgede birden tartışmaya başladı. Deprem bölgesinde AFAD ve Madenciler arasında yaşanan kavga, tam enkazın üzerinde gerçekleşti. Kavgayı görenler, nedenini öğrendikten sonra; çok büyük bir şaşkınlığa uğradı. 

Kavganın Nedeni Belli Oldu!

Madencilerin yoğun çalışmaları sonucunda enkazın altından bir vatandaşımızın kurtulmasının ardından, AFAD yetkilileri; vatandaşın, ambulansa sevkini kendisi yapmak istediğini belirtti. Bu durumu belirtirken ise, kameraların da olmasını istediğini yeniden dile getirdi. Madencilerin, AFAD görevlerinin bu isteğine karşı çıkması ise; enkazın üzerinde tartışma yaşanmasına sebebiyet verdi. Deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdürmeye devam eden AFAD görevlileri ve madencileri görenler, bu kavgayı büyük bir şaşkınlık ile izledi.

 

Naz Aydemir- İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi