İstanbul Gündemi

Depremzedelerin yeni yaşam alanı Bayrampaşa Belediyesi’nden

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Nisan 2023 Salı 15:29

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve toplam 11 ili etkileyen çifte depremlerin hemen ardından tüm imkânlarını seferber eden Bayrampaşa Belediyesi, şimdi de depremzedeler için konteyner kent kuruyor.

KONTEYNERDE YOK YOK...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde kurulum çalışmaları büyük bölümü tamamlanan toplam 500 konteynerin her biri 21 metrekarelik alana sahip, 2 oda, mutfak, tuvalet ve banyodan oluşuyor. Öte yandan konteyner kentin çevresine yapılan çocuk oyun parkı, kamelyalar, dinlenme alanları ve yerleştirilen spor aletleri ile depremin izleri silinmeye, acılar hafifletilmeye çalışılıyor.

“TÜM İMKNLARIMIZ VE EKİPLERİMİZ İLE SAHADAYIZ”

Kahramanmaraş’taki konteyner kent çalışmalarını yakından takip eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Depremin bölgede ve yüreklerimizde açtığı yaraları sarmak için büyük felaketin ilk saatinden bu yana tüm imkânlarımız ve ekiplerimiz ile sahadayız. Şimdi de depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’a konteyner kent kuruyoruz. Çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık.  Acıları dindirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi