İstanbul Gündemi

Deva Partisi Malatyalılar’la buluştu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Eylül 2022 Cuma 18:08

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve İl teşkilatı Yenikapı Etkinlik Alanı’nda bulunan Malatya Tanıtım Günleri etkinliklerine katılım gösterdiler. Malatya‘ya ait kurulan ilçe ve ilçe belediyelerinin standlarını gezen Başkan Erol, Malatyalılar’la keyifli anlar yaşadı.

BAŞKAN EROL MALATYALILAR’A SESLENDİ!

Standı bulunan Radyo 44’e konuşan Başkan Erol Malatyalılar’a seslendi. Başkan Erol, radyo dinleyicisi Malatyalılar’a DEVA Partisini anlattı. DEVA Partisinin icraatlerinden bahseden Erol, ‘Geleceğin DEVA’sı hazır!’ dedi.

EROL, ‘MALATYALILAR’IN İSTANBUL’DAKİ BİRLİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK’

‘Malatyalılar Buluşuyor’ etkinliğiyle Malatyalılar’la bir araya gelen Başkan Dr. Erhan Erol, ‘Bugün DEVA İstanbul olarak Yenikapı’da Malatyalılar Buluşuyor etkinliğindeyiz. Sevgili dostum dernek başkanımız Ali Kardoğan ve DEVA İstanbul İl ve İlçe teşkilatlarımız da burada. Hep birlikteyiz. Güzel bir gündü. Malatyalıların İstanbul’daki birliğini ve beraberliğini bir kez daha gördük.’ şeklinde konuştu.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi