İstanbul Gündemi

Devlet Bahçeli’den Akşener’e kritik çağrı! ‘Ülke hayrına yerel iktidarda...’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler öncesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı. Bahçeli'nin mesajını Gazeteci Hande Fırat canlı yayında okudu.
Devlet Bahçeli’den Akşener’e kritik çağrı! ‘Ülke hayrına yerel iktidarda...’
Haberler / Politika
11 Ağustos 2023 Cuma 09:48

CNN Türk'te yayınlanan 'Hande Fırat ile Gece Görüşü' programında siyaset kulislerine bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı.

“ÇAĞIRDIK DÖNMEDİNİZ YUVAYA...”

CNN Türk'e açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP lideri Bahçeli'nin mesajını iletti. Hande Fırat, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in mesajını şu sözlerle aktardı: “Sayın Genel Başkanımız, 1 Ağustos 2019 tarihinde Twitter üzerinden bir mesaj yayınlamış ve geçmişte MHP'de yer alıp daha sonra İYİ Parti bünyesine geçen isimlere bir çağrıda bulunmuştu. Yine Sayın Genel Başkanımız sizlere hürmetlerini sunarak İYİ Parti'ye yeni bir çağrısını iletiyor ve saygıdeğer kamuoyuyla paylaşıyorlar: Çağırdık dönmediniz yuvaya, yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi