İstanbul Gündemi

Diogo da Silva'ya büyük saldırı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Mart 2023 Perşembe 14:47

15 Mart tarihinde, çalıştığı yerin önünde saldırıya uğrayan Brezilyalı model, Diogo da Silva bacağından ve kolundan silahla yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasının ardından hastaneye kaldırılan Silva, taburcu olmasının ardından karakola giderek şikayetçi oldu.

SALDIRI ANI KAYIT ALTINA ALINDI!

İstanbul'un Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde saldırıya uğrayan Silva, olayda yaralanırken; olayla ilgili başlatılan soruşturmada güvenlik görüntüleri de emniyet güçleri tarafından inceleme altına alındı. Polis ekipleri, zanlının yakalanması için soruşturma başlattı. Saldırıda Diogo da Silva Joaquim'in sokağın başına geldiği esnada, saldırganın ateş ettiği grüntüler yer aldı. Daha sonra ise; ünlü model bacağından yaralanmasıyla, sendeleyerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.

“TÜRKİYE'DE BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK ŞAŞKINIM”

Bacağından yaralanması nedeniyle, koltuk değnekleri sayesinde yaşamını sürdürmeye devam eden Silva, Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek; ‘Burada böyle bir şey yaşadığım için çok şaşkınım. Türkiye’yi çok seviyorum. Türk polisine ve adaletine olan güvenim tamdır. Bana saldıran şüphelinin en kısa süre içerisinde yakalanacağına inanıyorum' dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi