İstanbul Gündemi

Elon Musk’tan X kullanıcılarına ücretli abonelik açıklaması!

X'in ücretli abonelik paketlerinin bazı kullanıcılar için ücretsiz olacağını açıklayan Elon Musk, bu hakkı elde etmek isteyenlerin yerine getirmesi gereken şartları da duyurdu.
Elon Musk’tan X kullanıcılarına ücretli abonelik açıklaması!
Haberler / Teknoloji
29 Mart 2024 Cuma 17:19

X CEO'su Elon Musk, platforma olan ilgiyi artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda bundan sonra bazı kullanıcılar, Premium veya Premium+ özelliklerini ücretsiz olarak kullanabilecekler.

BU DURUM KAÇ KİŞİYİ ETKİLEYECEK?

İleriye dönük olarak, 2500'den fazla doğrulanmış abone takipçisi olan tüm X hesapları Premium özelliklerine ve 5000'in üzerinde takipçisi olan hesaplar da Premium+'a ücretsiz olarak sahip olacak. Elon Musk'ın açıklamalarında abone, takipçi, abonelik gibi kavramlar sık sık birbirlerinin yerine kullanılıyor. Eğer kıstas, kişilerin aboneleri ise ücretsiz Premium kullanabilecek 4, Premium+ kullanabilecek de başka bir 4 kişi bulunuyor ki bu kişilerden biri de Musk'ın kendisi. Öte yandan sadece takipçilere bakılacaksa bu durumda çok daha fazla kişi bu özellikten faydalanabilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi