İstanbul Gündemi

Fas uyruklu şahıs markette çalışan kadına demediğini bırakmadı! "Alkol satılıyor..."

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
20 Aralık 2022 Salı 15:29

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan bir markette görenleri şaşkına uğratan bir olay yaşandı. Markette alışveriş yapan Fas uyruklu bir şahıs, kasadaki kadın çalışana, "Burada sigara, alkol satılıyor. Başın açık. Ne gerek var? İslam'da böyle şeyler olmaz." Diyerek rahatsız etmeye başladı.

SERT TEPKİ GÖSTERDİLER

Bu esnada markette bulunan bir kadın müşteri, olayı cep telefonuna kaydetmeye başladı. Kasiyerle konuşan Faslı adamın yanına giden kadın, "Pardon siz nerelisiniz? Burası Türkiye Cumhuriyeti. Nerede olduğunuzun farkında mısınız?" diye sordu. Faslı olduğunu söyleyen adam ise kadına "Nerede olduğumu biliyorum. Burada İslam var değil mi?" diyerek tepki gösterdi.

"RAHATSIZ OLUYORSAN FAS'A GİT"

Bu sözlere sinirlenen kadın ise, "Evet İslam var. Biz demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Kimin nerede çalıştığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmiyor. Bu kadın burada çalışmak istiyorsa çalışabilir. Sen şu an benim için tehlikesin. Rahatsız oluyorsan Fas'a gidersin. Orada yaşarsın." İfadelerini kullandı.

Markette bulunan diğer müşterilerde Faslı şahsa tepki gösterdi. Araya giren bir adam ise Fas uyruklu kişiyi marketten kovdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi