İstanbul Gündemi

TOKİ kura Aralık takvimi güncellendi! TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı ve İstanbul kura çekim tarihi

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Aralık 2022 Salı 10:26

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm illerde TOKİ kura çekimi sorgulanıyor. 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan İlk Evim İlk İş Yerim kuraları canlı izle ekranı üzerinden il il takip ediliyor. Güncel kura takvimine göre Batı Karadeniz ve İç Anadolu şehirlerinde sosyal konut kuraları başladı. TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı aktif olarak ziyaret ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde belirlenen takvim haftalık olarak paylaşılıyor. İşte, 2022 TOKİ kura tarihleri...

SOSYAL KONUT TOKİ KURA ÇEKİMİ DEVAM EDİYOR!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi, Bakan Kurum‘un açıklaması doğrultusunda ilk olarak 7 Kasım 2022 tarihi itibarıyla başladı. Kasım ayında yapılan çekilişler ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yer alan illerde inşa edilecek 2+1 ve 3+1 konutlar, noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerini buldu. Sıra Batı Karadeniz ve İç Anadolu bölgelerinde. 6 Aralık 2022 Salı (bugün) Bartın ve Konya kura çekilişi gerçekleşiyor. Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.

5-11 ARALIK 2022 TOKİ KURA TAKVİMİ YAYINDA!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesinde kura heyecanı devam ediyor. Tarihler haftalık olarak açıklanıyor ve resmi internet sayfası üzerinden paylaşılıyor. TOKİ kura çekilişi için yeni etap, 1 Aralık 2022 Perşembe günü Bolu ve Karaman illeri ile başladı ve 11 Aralık‘a kadar çekilecek iller belli oldu. 5-11 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek TOKİ kura çekilişi ile Konya, Zonguldak, Bartın, Karabük, Aksaray, Çankırı, Kayseri, Kastamonu, Sinop, Niğde illerinde inşa edilecek konutlar hak sahiplerini bulacak.

5-11 ARALIK 2022 TOKİ KURA TARİHLERİ TAKVİMİ

10 ilde gerçekleştirilecek 5-11 Aralık TOKİ kura tarihleri ve iller listesi şu şekilde;

2 - 7 Aralık: Konya

4 - 5 Aralık: Zonguldak

6 Aralık: Bartın

7 Aralık: Karabük

8 Aralık: Aksaray, Çankırı

9 Aralık: Kastamonu, Niğde

10 Aralık: Sinop, Kayseri

11 Aralık: Kayseri

2022 TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekilişi canlı yayın ardından belli olan isim listesi TOKİ resmi sayfası üzerinden sorgulanabiliyor.

TOKİ kura çekimi sonuçları için:

TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

 

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi kademeli olarak il il devam ediyor. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz açıklanmadı. TOKİ İstanbul kura tarihleri belli olduğunda haberimizde yer verilecektir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi