İstanbul Gündemi

Fatih Erbakan’dan Sağlık Bakanlığı’na flaş çağrı! ‘Koronavirüs aşısının olumsuz ve...’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, BioNTech aşısının üreticileri Özlem Türeci ve Uğur Şahin’in hakim karşısına çıkmasıyla ilgili Sağlık Bakanlığı’na flaş bir çağrıda bulundu.
Fatih Erbakan’dan Sağlık Bakanlığı’na flaş çağrı! ‘Koronavirüs aşısının olumsuz ve...’
Haberler / Politika
12 Haziran 2023 Pazartesi 10:07

Almanya’dan gelen haber BioNTech aşısı olan insanlarda şok etkisi yarattı. Almanya’da yaşayan bir kadın, aşı olduktan sonra kalp ritminde bozukluk meydana geldiği ve "beyin sisi" yaşadığını iddia ederek Özlem Türeci ve Uğur Şahin hakkında dava açtı.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Bu gelişme üzerine Sağlık Bakanlığı’na seslenen Fatih Erbakan, “BioNTech şirketi koronavirüs aşısının yan etkileri yüzünden Almanya'da hakim karşısına çıkıyor. (Financial Times) Daha önce bilimsel verilere dayanarak yaptığımız açıklamalardaki koronavirüs aşısının olumsuz ve uzun süreli yan etkilerinin bir an evvel açığa çıkarılmasını ve böylece bu yan etkileri engelleyebilecek tedavilerin uygulanması konusunda başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm yetkilileri konunun takipçisi olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi