İstanbul Gündemi

Fatih Erbakan’dan ‘şeriat’ açıklaması! ‘Geçmişte de şimdi de...’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında çok önemli açıklamalarda bulundu. "Türkiye şeriatla yönetilsin istiyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Erbakan, Taliban için de net konuştu.
Fatih Erbakan’dan ‘şeriat’ açıklaması! ‘Geçmişte de şimdi de...’
Haberler / Politika
14 Eylül 2023 Perşembe 10:33

TV100'de yayınlanan Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan Erbakan, son günlerde kamuoyunda sıkça gündem olan 'Şeriat' tartışmalarına da değindi.

“HUKUKİ YOLLARDAN HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ”

Türkiye’nin şeriatla yönetilmesini isteyip istemediğine ilişkin soruyu yanıtlayan Erbakan, “Ortada geçmişte de şimdi de hiç böyle bir ifademiz yokken nereden çıktığı belli olmayan bazı trol hesaplarla böyle bir yaygara çıkarıldı. Hiç öyle bir şey yok biz de şaşırdık hatta açıklama yaptık parti hesaplarımızdan. Hukuki yollardan hakkımızı arayacağız, dava açacağız” dedi.

“TALİBAN İSLAM’A ZARAR VERİYOR”

Taliban ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Fatih Erbakan, Taliban zihniyetinin İslam'a ve kendilerine uygun bir düşünce olmadığını belirtti. Erbakan “Kız çocuklarının okumasının engellenmesi, peçe takmadı diye kadına sopayla vurmak... Bunlar İslam'da yok. İslam'a da en büyük zararı zaten bunlar veriyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi