İstanbul Gündemi

Fatih Karagümrük Futbol Okulları’ndan yıldız adaylarına yakın takip!

1926 yılında kurulan Fatih Karagümrük Spor Kulübü ve genç yetenekleri keşfeden dijital futbol gözlemciliği platformu Scoutium, yeni yetenekler için güçlerini birleştirdi. Gerçekleşen iş birliğiyle Scoutium, futbol okulları için dijital dönüşüm başlatıyor.
Fatih Karagümrük Futbol Okulları’ndan yıldız adaylarına yakın takip!
Haberler / Spor
22 Haziran 2023 Perşembe 13:50

Karagümrük Futbol Okulları’nda tüm yaş kategorilerindeki oyuncular, Scoutium uygulaması üzerinden kendilerine özel oluşturulmuş videolarını izleyip, istatistiklerini ve özel notlarını düzenli olarak takip edebilecek.

PERFORMANSLARI VE GELİŞİMLERİNİ KAYIT ALTINA ALACAKLAR

Kulüplere yeni sporcu keşfetmeleri konusunda hizmet veren Scoutium ile Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Fatih Karagümrük, Türk futbolunun geleceğine yönelik önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Gerçekleşen anlaşma ile Scoutium, başlattığı ‘Dijital Dönüşüm Projesi’yle birlikte yeni sezonda Karagümrük Futbol Okulları’ndaki futbolcu adaylarının yıl boyunca sergileyeceği performansları ve gelişimlerini kayıt altına alacak.

AYRI AYRI VİDEO KESİTLER HALİNDE İZLEYEBİLECEKLER

Akademideki tüm antrenörler, oyuncularının gelişimlerini, takımlarının ve oyuncularının istatistiklerini takip edebilecek. Bunun yanında futbolcuların maç içerisindeki gol, şut, uzun pas, top çalma gibi 30'un üzerindeki verisini oyuncu bazlı olarak ayrı ayrı video kesitler halinde izleyebilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi