İstanbul Gündemi

Fatih Terim’in yeni takımı belli oldu! Şampiyonluk adayı...

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in yeni takımı belli oldu. Terim’in, Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
Fatih Terim’in yeni takımı belli oldu! Şampiyonluk adayı...
Haberler / Spor
26 Aralık 2023 Salı 15:01

Milliyet’te yer alan habere göre, Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Yunan ekibi, 15 haftası geride kalan ligde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE DUYURULACAK

Fatih Terim yeşil sahalara geri döndü. Sarı kırmızılıların efsane teknik direktörü Fatih Terim, Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçecek. Anlaşmanın kısa süre içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

BASKETBOLDA ATAMAN, FUTBOLDA TERİM

Panathinaikos futbol takımının Fatih Terim ile anlaşma durumunda kulübün iki ana branşının da birinci adamı Türk olacak. Panathinaikos'un basketbol takımı yazın başantrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirmişti. Panathinaikos Futbol A Takım teknik direktörlüğüne Fatih Terim'in getirilmesi durumunda kulübün iki ana branşında da antrenör olarak iki Türk görev almış olacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi