İstanbul Gündemi

Fenerbahçe derbide cezalı duruma düşen Fred için harekete geçiyor!

Süper Lig lideri Fenerbahçe, Kayserispor maçında kırmızı kart gören ve Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşen Fred için itiraz etmeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe derbide cezalı duruma düşen Fred için harekete geçiyor!
Haberler / Spor
21 Aralık 2023 Perşembe 23:15

Hakem Zorbay Küçük’e ‘küfür’ ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred için Fenerbahçe harekete geçiyor.

HAKEM ZORBAY KÜÇÜK’ÜN RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Dün akşam oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertlileri üzen gelişmeler yaşandı. Maçın son dakikalarında Fenerbahçeli futbolcular Fred ve Mert Hakan kırmızı kart gördü. Hakem Zorbay Küçük’ün kırmızı kart gösterdiği Mert Hakan ve Fred, Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Fred’e kırmızı kart gösteren Zorbay Küçük’ün raporu ortaya çıktı. Maç sonu raporunu yazan Zorbay Küçük, Fred’in ‘Why are you giving faul? F.cking stupid referee’ dediğini yazdı.

FENERBAHÇE İTİRAZ EDECEK

Fenerbahçe cephesinde ise Fred’in haksız yere kırmızı kart gördüğü belirtiliyor. Hakem Zorbay Küçük’ün dünkü maçın sonunda yazdığı rapor ortaya çıkarken Fenerbahçe harekete geçti. Brezilyalı futbolcu Fred, kırmızı kart gördüğü pozisyonda sadece ‘This is stupid faul’ dediğini söylüyor. Bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe’nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vereceği karar sonrasında Tahkim Kurulu’na başvuracağı ve Fred’in kırmızı kart gördüğü pozisyona itiraz edeceği belirtiliyor.

DERBİDE FORMA GİYECEK Mİ?

Fenerbahçe Kulübü’nün başvuru dosyasına dudak okuma uzmanından alınacak olan raporun da ekleneceği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin itirazının ardından Tahkim Kurulu’ndan gelecek olan karara göre Fred’in Pazar günkü derbide forma giyip giyemeyeceği belli olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi