İstanbul Gündemi

Fenerbahçe ile Başakşehir Türkiye Kupası için karşı karşıya gelecek

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Peki, zorlu final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe ile Başakşehir Türkiye Kupası için karşı karşıya gelecek
Haberler / Spor
10 Haziran 2023 Cumartesi 17:44

Fenerbahçe-Başakşehir finali 11 Haziran Pazar günü Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20:45'te oynanacak. Atilla Karaoğlan'ın düdük çalacağı müsabaka ATV'den canlı yayımlanacak.

JESUS VE BELÖZOĞLU İLKİ YAŞAMAK İSTİYOR

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile kozlarını paylaşıyor. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Başakşehir'i geçerek yaklaşık 9 sene sonra kupa sevinci yaşamayı hedefliyor. Emre Belözoğlu ise teknik direktörlük kariyerinin ilk kupasını kazanmak istiyor.

FENERBAHÇE FİNALE NASIL GELDİ?

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan başlayan sarı-lacivertliler, ilk olarak İstanbulspor'u, son 16 turunda ise Çaykur Rizespor'u eledi. Çeyrek finalde Yukatel Kayserispor'u geçen Fenerbahçe, yarı finalde de Demir Grup Sivasspor'u geçerek finalist oldu.

BAŞAKŞEHİR FİNALE NASIL GELDİ?

Türkiye Kupası'na 5. turdan katılan turuncu-lacivertli takım, bu etapta Göztepe'yi son 16 turunda VavaCars Fatih Karagümrük'ü eleyerek çeyrek finale yükseldi. Bu turda Galatasaray'ı eleyen Medipol Başakşehir, yarı finalde de MKE Ankaragücü'nü saf dışı bırakarak finale geldi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi