İstanbul Gündemi

Fenerbahçe Jorge Jesus'la yollarını ayırdı!

Fenerbahçe, sezon başı büyük umutlarla takımın başına getirdiği Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus'la yolların ayrıldığını resmen açıkladı.
Fenerbahçe Jorge Jesus'la yollarını ayırdı!
Haberler / Spor
12 Haziran 2023 Pazartesi 17:57

Dünya Kupası arasına kadar ligde ve Avrupa’da takımına oynattığı futbolla takdir toplayan Jorge Jesus, özellikle ligin son haftalarında kaybedilen kritik puan kayıplarının ardından eleştiriliyordu.

İŞTE SARI-LACİVERTLİ KULÜBÜN PORTEKİZLİ TEKNİK ADAMIN VEDASINI DUYURDUĞU AÇIKLAMA:

“Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı. Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı. Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi. İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirdi. Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi