İstanbul Gündemi

FOX DİZİLERİNİN EN HEYECANLI SAHNELERİ 'KAMERA ARKASI'NDA!

Player yükleniyor...
Haberler / Kültür-Sanat
30 Nisan 2021 Cuma 13:03

“Kamera Arkası”nda bu hafta, FOX’un sevilen dizilerinin heyecan dolu sahneleri ekranlara gelecek. Birbirinden etkileyici görüntülerin yer alacağı bu bölümde, izleyiciler dizilere bir kez daha hayranlık duyacaklar.

Bunun yanında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen 93. Oscar Ödülleri’ne dair önemli detaylar ve yaşanan çok özel görüntüler yakından incelenecek. Ödül töreninde öne çıkanlar, ödül kazanan isimler ve projelerle ilgili merak edilen her şey “Kamera Arkası”nda yer alacak.

Ayrıca, programın “Yakından Tanıyalım” bölümünün bu haftaki yıldızı, “Savaşçı”da Astsubay Üstçavuş İlyas karakterine hayat veren sevilen oyuncu Ali Tarık Fındık olacak. Başarılı oyuncu, oyunculuk ve özel dünyası hakkında verdiği samimi röportajı ve hiç bilinmeyen yönleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak izleyiciler, “Mucize Doktor” dizisinin sevilen oyuncularından Murat Aygen’in sinema dünyasındaki favorilerini yakından tanıma şansı elde edecekler.

Bunların yanı sıra, sinema dünyasından en yeni projeler, en son haberler ve çok daha fazlası bu Cumartesi saat 12.15’te FOX’un “Kamera Arkası” programında!

Hande Yöremen - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi