İstanbul Gündemi

Galatasaray Mauro Icardi’nin maliyetini açıkladı

Galatasaray'da Mauro Icardi bekleyişi mutlu sonla tamamlandı. Sarı kırmızılı ekip, yıldız futbolcuyla resmi sözleşmenin imzalandığını ve oyuncunun maliyetini KAP’a bildirdi.
Galatasaray Mauro Icardi’nin maliyetini açıkladı
Haberler / Spor
30 Temmuz 2023 Pazar 16:15

Galatasaray ile anlaşmaya varan ve imza için eşinin sağlık problemlerinin bir nebze düzelmesini bekleyen Arjantinli süperstar, İstanbul'a gelmesinin ardından resmi imzayı attı. Cimbom, coşkulu bir şekilde karşılanan yıldız golcü ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Geçen sezon takıma geldikten sonra Galatasaray’ın yıllardır büyük sorun yaşadığı forvet hattındaki problemi gideren, bir sene içerisinde kendisini efsaneler arasına yazdıran Mauro Icardi’de mutlu sona ulaşıldı. Galatasaray, 10 milyon Euro bonservisle PSG'den kadrosuna kattığı Arjantinli yıldızla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İŞTE MALİYETİ

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6.000.000 EURO sezonluk ücret ödenecektir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi