İstanbul Gündemi

Halil İbrahim Kurşun: ‘Sarıyer’imiz için büyük bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştüreceğiz’

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer-Kilyos Tüneli ve Bağlantı Yolu proje tanıtım toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Sarıyer - Kilyos Tüneli tamamlandığında şehir içi ulaşım rahatlayacak ve Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek” dedi.
Halil İbrahim Kurşun: ‘Sarıyer’imiz için büyük bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştüreceğiz’
Haberler / Politika
7 Kasım 2023 Salı 09:55

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul ve Sarıyer için hayata geçirilmesi planlanan, Sarıyerlilerin ve İstanbul'un kuzeyinde yaşayan tüm nüfusun kent merkezlerine erişiminin kolaylaştıracak çalışmanın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

“PROJEMİZ OLAN USKUMRUKÖY MODERN DÖNER KAVŞAĞINA BAĞLANARAK SON BULACAK”

Tünelin tamamlanmasının ardından Sarıyerliler için büyük kolaylık sağlayacağını belirten Başkan Kurşun, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma Komisyonu Başkanımız Adil Karaismailoğlu, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatımız ve değerli misafirlerimizin katılımıyla Sarıyer-Kilyos Tüneli İnceleme Programımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Sarıyer’imiz için hatta İstanbul için çok büyük ve önemli bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştürmüş olacağız. Projemiz; Sarıyer Çayırbaşı Tüneli’nin çıkışından sonra ve Kuzey Marmara Otoyolu bünyesinde inşa edilmiş olan Uskumruköy modern döner kavşağına bağlanarak son bulacaktır” dedi.

“SARIYERLİ HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Projenin Sarıyer’e değer katacağını söyleyen Kurşun, “Sarıyer - Kilyos Tüneli tamamlandığında şehir içi ulaşım rahatlayacak ve Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek. Yeni eserler üretme ve ilçemize değer katma vizyonuyla dolu olan siyaset anlayışımız, Sarıyer’imizin daha da büyümesini ve gelişmesini sağlayacaktır.

Sarıyer’imize hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz bu yolda ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Sarıyerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi