İstanbul Gündemi

İBB Avrupa’nın en büyüklerini İstanbul’da ağırlayacak

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mayıs 2023 Cuma 12:11

2020 ve 2021’de pandemi koşulları nedeniyle İstanbul’da oynanamayan dev maça, Atatürk Olimpiyat Stadı ev sahipliği yapacak.

İBB 25 KURUMLA DESTEK VERECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de, on binlerce taraftarın tribünlerden, 225 ülkede 300 milyondan fazla seyircinin de televizyonlardan canlı izlediği karşılaşmanın en iyi şekilde gerçekleşmesi için bağlı birim ve iştiraklerinden oluşan 25 kurumu ile katkı sağlayacak.

İSTANBUL’UN MEYDANLARINDA FİNAL COŞKUSU

İBB, Yenikapı Etkinlik Alanını, Taksim Meydanını, Sultanahmet Meydanını ve Maçka Demokrasi Parkını organizasyon için tanıtım, transfer merkezi ve festival alanı olarak tahsis edecek. Yenikapı Etkinlik Alanı UEFA tarafından kurulacak olan Şampiyonlar Ligi Festivali’ne ev sahipliği yapacak. İBB’nin taraftar toplanma merkezi için alan tahsisi yapacağı noktalar ise Taksim ve Sultanahmet Meydanı olacak. Bu alanlarla birlikte şehrin çeşitli noktalarında organizasyonu tanıtıcı farklı etkinlikler de düzenlenecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi