İstanbul Gündemi

Kağıthane’deki atıl alanlar parka dönüşüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mayıs 2023 Cuma 10:07

Açılış törenine; çok sayıda vatandaşın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ferşat Yıldırım ve Beşir Açıkça, Kaymakam Tahir Şahin ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk katıldı.

“HEM ÇEVRE HEM DE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURUYORDU”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından Merkez Mahallesi Ferman Caddesi Parkı hizmete açıldı. Toplam 7 bin m2 alan, park olmadan önce atıl durumdaydı. Boş arazi yazın toz, kışınsa çamurlu haliyle hem çevre hem de görüntü kirliliği oluşturuyordu.

“AÇIK HAVADA SPOR YAPABİLECEKLER”

Atıl alanın bir yıldan kısa bir süre içinde adeta botanik bir bahçeye dönüştürüldüğünü söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Bu alanı birçok farklı türde ağaç ve bitkiyle süsledik. Çocuk oyun grubu, yürüyüş, spor ve dinlenme alanları, açık hava fitness alanı, evcil hayvanlar için pati parkı, yürüyüş yolu ve çocuk bahçesini mahallemize kazandırdık. Kâğıthane’deki mevcut parkların en büyüklerinden biri olacak parkta her yaştan vatandaş dilediğince vakit geçirebilecek. Ayrıca parkta bulunan fitness ve egzersiz aletleri ile parkın misafirleri açık havada spor yapabilecek” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi