İstanbul Gündemi

İBB Başkan Adayı Birol Aydın’dan iddialı çıkış! ‘Türkiye’nin her tarafında destansı hizmetler...’

Saadet Partisi olarak geçmişte olduğu gibi 2024 yerel seçimlerinde kazanacakları belediyelerde başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen İBB Başkan Adayı Birol Aydın, “Türkiye’nin her tarafında destansı hizmetler yaptık” dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Mart 2024 Salı 18:20

TV5 kanalında yayınlanan Düşünme Vakti programına konuk olan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi.

“DESTANLARIMIZI İKTİDARDA OLMADIĞIMIZ DÖNEMLERDE YAPTIK”

Parti olarak geçmişte başarılı olduklarını ve 2024 yerel seçimlerinde de başarılı olacaklarını belirten Aydın, “Biz İstanbul’da yönetime talibiz. Bizim yönetimimizde Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı olarak değil, Cumhurbaşkanımız olarak muhatabımız olacaktır. Kimse ile bilek güreşine girmeyiz. Bilek güreşine girecek duruma işi getirmeyiz. Girersek de bizim neyi başarıp başaramayacağımızı milletimiz de bilir, tarih de bilir. Biz, iktidarların olduğu dönemlerde yerel yönetimlerde iş başında olmadık. Biz, destanlarımızı iktidarda olmadığımız dönemlerde yaptık. 89’u da, 94’ü de... Türkiye’nin her tarafında destansı hizmetler yaptık. 94’te Türkiye’de yerel yönetimde tıkanıklıklar vardı. Biz başarılı olduk. Tayyip Bey İstanbul’da başarılı oldu mu? Oldu. Ama biz sadece İstanbul’da olmadık ki. Şükrü Karatepe Bey Kayseri’de oldu, Mustafa Özkafa Bey Konya’da oldu, Temel Bey Sivas’ta oldu, Ahmet Bilgin Bey Diyarbakır’da oldu, Asım Aykan Bey Trabzon’a oldu. Bizim il ve ilçede iş başına geldiğimiz her yerde başarılı olduk. Kişilerle alakası yok. İktidarla aynı partiden olup olmamanın da bir alakası yok. Bunun anlayışla, kapıyla, durduğun yerle alakası var” diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi