İstanbul Gündemi

İBB’den ücretsiz ulaşım müjdesi!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Nisan 2023 Perşembe 10:13

İstanbul Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Kişiselleştirilirmiş kart kullanan İstanbullulara toplu ulaşım ücretsiz hizmet verecek. Metrolar 24 saat esasına göre yolcu taşıyacak. Toplu ulaşımda yolcu yoğunluğu anlık olarak takip edilerek, gerekli hatlara ek seferler konulacak.

YEŞİL ALANLARIN BAKIM VE TEMİZLİĞİ YAPILDI

İstanbulluların Bayram tatilinde dinlenme, piknik ve spor gibi aktivitelerini güvenle ve huzurla yapabilmeleri için de çalışmalar tamamlandı. Toplam 2 bin kişilik bir ekiple İstanbul’daki 70 milyon metrekareyi aşan yeşil alanların bakım, temizlik, sulama, çimlerinin biçilmesi gibi hizmetleri yapılıyor. Ağaçlandırma ve budama işleriyle mevsimlik çiçek dikimlerinin de yapıldığı çalışmalar, bayram tatili süresince devam edecek. Bayram boyunca AĞAÇ AŞ’nin tüm Bahçe Marketlerinde, kasada yüzde 15 indirim uygulanacak. Ayrıca www.bahcemarket.com online satış sitesi üzerinden de bayram sebebiyle yüzde 15 indirim kampanyası başlatıldı.

SU VE DOĞALGAZ KESİLMEYECEK

İSKİ, 3 gün boyunca atık su ve içme suyu bakım-onarım hizmetlerine 7/24 devam edecek. İGDAŞ da yüzlerce ekibiyle olası acil müdahaleler için sahada hizmet vermeye devam edecek. Bayram tatili boyunca arıza halleri dışında altyapı çalışması yapılmayacak, su ve doğalgaz arzı kesintisiz, güvenli şekilde sağlanacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi