İstanbul Gündemi

İFADER, YARDIM VE SOSYAL SORUMULUK PROJELERİ İLE TAKDİR TOPLUYOR

Player yükleniyor...
Haberler / STK
26 Nisan 2021 Pazartesi 09:53

Dernek Başkanı Orçun Şekercioğlu, yardımların yanı sıra gençlere gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri de geliştirdiklerini ve pandemi sona erdikten sonra faaliyete geçireceklerini belirtti. Orçun Şekercioğlu, Ramazan ayı boyunca bir çok yardım kampanyası yaptıklarını ve Ramazan Bayramı’nda da Suriyeli yetim çocuklar için bir organizasyon düzenleyeceklerini söyledi.

Derneğin çalışmaları hakkında konuşan Şekercioğlu, şunları söyledi:

“İnsanı Fikir Akıncıları Derneği olarak her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan‘da da aziz milletimizle dayanışma halindeyiz. İstanbul ve il dışında yüzlerce haneye kumanya ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bunun yanında kira yardımlarından, fatura ödeme desteğine, doğalgaz kombisi temininden nakdi ihtiyaç desteğine kadar onlarca ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşabilmenin huzuru içerisinde bir Ramazan ayı geçiriyoruz.

Bayramda da inşallah, Suriye savaşında ailesini yitirmiş olan ve hali hazırda Hatay Yayladağ‘da ikamet eden yetim ve öksüz evlatlarımızı giydireceğiz. Onların sevinci de sevincimiz olacak inşallah. Elbette sadece yardım faaliyetleri icra etmiyoruz. Pandemi süreci sonrası okullarımızda sosyal sorumluluk adına projelerimiz olacak. Topraksız dikey tarım mesela. Milli eğitimimizle istişare ederek gerekli izinleri aldıktan sonra okul koridorlarında evlatlarımızı dikey ve topraksız tarım ile tanıştırmayı hedefliyoruz. Ayrıca su kaynaklarımızın tasarruflu kullanımına yönelik kamuoyu bilinci oluşturulması için düşündüğümüz bir projemiz de var. Bunun yanı sıra son dönemin en büyük sorunlarından biri olan dijital diktatörlük meselesine değineceğiz. Gençlerimizle dayanışma ruhunu inşaa edebilmek için yeni planlamalar yapacağız. Film atölyeleri, müzik atölyeleri, kitap kritikleri ana başlıklarımız olacak. İFADER olarak her daim aziz milletimizin ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.”

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi