İstanbul Gündemi

İş dünyasının yükselen yıldızı; MBN Grup

2011 yılında kurulan ve ağırlıklı olarak inşaat, temizlik ve organizasyon sektörlerinde faaliyet gösteren MBN Grup, kaliteli hizmet anlayışı ve her cebe uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet veriyor.
İş dünyasının yükselen yıldızı; MBN Grup
Haberler / Güncel
16 Haziran 2023 Cuma 12:29

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Oğuz Mubin Köse liderliğinde ‘Teminatımız referanslarımızdır’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren MBN Grup, doğruluk, dürüstlük ve kalite anlayışından ödün vermeden her geçen gün daha da büyüyor. Türkiye’nin farklı illerinde hizmet veren MBN Grup’un yeni hedefi ise yurt dışına açılmak.

“OLUMLU DÖNÜŞLER İŞLERİMİZİ BÜYÜTMEMİZİ SAĞLADI”

Firmanın kuruluşundan misyonuna kadar birçok konuda önemli bilgiler veren MBN GRUP CEO’su Kuzey Çağlar Gündüz, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Yönetim Kurulu Başkanımız Oğuz Mubin Köse bu şirketi büyük fedakârlıklarla günümüze taşımıştır. Öyle ki tabiri caizse çakıl taşları misali küçük işlerle başlayarak şirketimizin kalibre ve kapasitesini her gün büyütmüştür. Bu anlamda değişik sektördeki iş alanlarımızı da MBN GRUP çatısı altına toplamıştır. Faaliyetlerimiz; kentsel dönüşüm, inşaat, taahhüt kat karşılığı inşaat yapımı tadilat ,apartmanlar siteler, iş hanları ve inşaat sonrası kaba temizlik organizasyon anlamında da işyerleri açılış davet vs gibi tüm etkinlikleri kapsamaktadır. Ayrıca oto alım satım ve kiralama noktasında da etkin bir şekilde faaliyetlerimiz devam etmektedir” dedi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Gündüz, “MBN GRUP olarak sektörlerde ki paydaşlarımızdan farkımız her kesime ve her bütçeye kalitemizden taviz vermeden hitap ediyor olabilmemizdir. Yine sektörel işlerimizde müşterilerimize uyguladığımız onların bütçelerini yormayacak jest anlamında kampanyalarımız mevcuttur. Örneğin temizlik departmanımızda bizlerle yıllık olarak anlaşma sağlayan müşterilerimize haftalık periyotta ayda bir hafta temizlik ücretini şirketimihttp://www.mbngrup.com.tr/z karşılamaktadır. Fiyat politikamız ise anlaşma süresince fiyat artışı yapmamaktır. Memnuniyetsizlik durumunda ise içeriğini ispatladıkları takdirde eksiğimizi gördüğümüz durumlarda anlaşılan rakamdan ilgili (zarar) miktarı kadar indirim sağlamaktayız. Bunun gibi birçok uyguladığımız kampanyalarımız mevcuttur. Bunu da şirketimiz misyonu olarak öne çıkarmış durumdayız”  ifadelerini kullandı.

“ANA HEDEFİMİZ YURTDIŞINDA DA BELİRLİ ÜLKELERDE HİZMET VERMEK”

Hedeflerini anlatan Gündüz, “Bu yola çıkarken ilk hedefimiz bulunduğumuz İstanbul’un belli bölgelerini müşteri portföyü olarak belirlemiştik. Fakat gördük ki işlerimizin kalitesinden dolayı müşterilerimizin ilgisi yoğun oldu. Bundan dolayı bölgemizi genişlettik. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Samsun, Erzurum... Tüm Türkiye’ye yayılmak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte ana hedefimiz yurtdışında da belirli ülkelerde hizmet vermek” şeklinde konuştu.

DETAYLI BİLGİ İÇİN ULAŞABİLECEĞİNİZ İLETİŞİM BİLGİLERİ:

12 yıldır sektörün önde gelen firmalarından olan MBN Grup ile ilgili detaylar bilgi almak isteyenler 0216 759 60 58 numarası telefonu arayabilir.

Merkez Şube; Esentepe Mah. Kelebek Sokak No:2 K:22 Marmara Kule A42 Kartal - İstanbul (https://g.co/kgs/z2B7ab)

[email protected]

www.mbngrup.com.tr

GSM: 0506 929 59 87

WhatsApp: 0506 929 59 87

ÇALIŞMA SAATLERİ:

Pazartesi - Cumartesi: 09.00 - 18.30

Pazar: 09.30 - 16.00

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi