İstanbul Gündemi

İsmail Saymaz’dan çarpıcı iddia! ‘CHP İstanbul’u kaybetmeye hazır’

Katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulunan Gazeteci İsmail Saymaz, CHP’de bir grubun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan kurtulmak için seçimde İstanbul’u kaybetmeye razı olduğunu iddia etti.
İsmail Saymaz’dan çarpıcı iddia! ‘CHP İstanbul’u kaybetmeye hazır’
Haberler / Güncel
8 Ağustos 2023 Salı 13:04

Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP’de ayyuka çıkan ‘değişim’ tartışmaları farklı boyutlara taşınıyor.

“BU ŞEKİLDE ZATEN KAZANAMAZ”

İstanbul’da CHP’li bazı belediye başkanlarının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözlerini hatırlatan Saymaz, “Sayın Kerimoğlu'nun "Bakırköy'de yürüyemiyorum İBB yapmadı" demesi büyük skandal. Kendi büyükşehir belediye başkanı için bunu derse siz İstanbullulara ne anlatacaksınız? Battal İlgezdi, ilçe kongresinde İmamoğlu'nu eleştiriyor. Bu saatten ilçe belediye başkanıyla bir arada olması mümkün mü? Bu üç belediye başkanı İstanbul'u kazanmak için çalışır mı? Hayır onlar kaybetmek için hazırlar. İmamoğlu'ndan kurtulmak için İstanbul'u vermeye hazırlar. Bir eğilim var ki, İmamoğlu aday olsun kaybetsin biz de rahat edelim bakışı var. Bu şekilde zaten kazanamaz” diye konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi