İstanbul Gündemi

İstanbul'un 'Adalet'i uzmanıyla 'Deprem'i masaya yatırdı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Ekim 2022 Çarşamba 18:38

Adalet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından, siyasetin yanı sıra ülke ve il gündemini de yakından ilgilendiren konularda oldukça ciddi çalışmalar yapılıyor. Bununla yetinmeyen başkanlık yetkilileri, uzmanlarla da görüşüp, projeler ve işbirlikleri geliştiriyor. 

AFAD UZMANIYLA GÖRÜŞTÜ

Adalat Partisi İstanbul İl Başkanlığının bu çalışmaları kapsamında,  Adalet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozan Ümüt‘ün başında bulunduğu heyet, olası Marmara depremi ile ilgili AFAD İstanbul yetkilisi Prof. Rahmi Aslan ile görüştü.

Heyet, görüşme esnasında olası Marmara depreminin tahmini ölçülerini ve en çok etkilenecek şehirlerini ilçelerini anlatan Aslan ile haritalar üzerinde değerlendirmeler yaptı. Ayrıca, yeni toplanma alanlarıyla ilgili fikir birliği oluşturdu. 

Görüşmenin sonunda Aslan, başkan Ümüt‘e kendilerine olan ilgisi ve yeni geliştirme aşamasında oldukları alanlarla ilgili  plaket hediye etti.

'BİNALARIN YENİLENMESİ GEREKİYOR'

Başkan Ozan Ümüt, görüşmeye ilişkin, 'Ülkemizin güzel şehrimizin en önemli gerçeği depremler bunları unutmamalı. Dönüşüme giren binalarımızda yetkililere zorluk çıkarmamalı ve her an olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. Bu doğal afeti en az hasarla atlatabilmek için biz üstümüze düşeni yapacağız siz değerli halkımızdanda çocuklarımıza gerekli eğitimleri vermelerini önemle rica ediyoruz.' dedi. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi