İstanbul Gündemi

İYİ Parti Bayrampaşa’da Erdal Uğur Acar dönemi

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevine daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev alan Erdal Uğur Acar getirildi. Peki, Erdal Uğur Acar kimdir? Tüm detaylar haberimizde...
İYİ Parti Bayrampaşa’da Erdal Uğur Acar dönemi
Haberler / Politika
1 Şubat 2024 Perşembe 13:28

Bir yandan yerel seçimlere hazırlanan İYİ Parti, öte yandan teşkilatlanma çalışmalarını da aksatmıyor. Bu kapsamda Bayrampaşa İlçe Başkanlığı görevine Genel Başkanı Meral Akşener'in onayıyla Erdal Uğur Acar getirildi.

“KAPI KAPI DOLAŞIP HER BİR VATANDAŞIMIZA DOKUNMAK İSTİYORUZ”

Vatandaşları İYİ Parti’ye davet eden İlçe Başkanı Acar, “Kapımız İYİ Partimize gönül vermiş herkese ve de tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Genel Başkanımızın milletimize olan sevgisini, milletimize olan hizmet aşkını her bir vatandaşımıza anlatmak için tüm yönetimimiz ile birlikte kapı kapı dolaşıp her bir vatandaşımıza dokunmak ve anlatmak istiyoruz. Derdi vatan millet olan her bir vatandaşımız bizim için çok kıymetlidir. Türkiye’mizin birinci partisi olmak, ilçemizde ses getiren bir yönetimle hedeflere ulaşmak en büyük hedefimiz” dedi.

ERDAL UĞUR ACAR KİMDİR?

Erdal Uğur Acar 7.10.1970 doğumlu muhacir bir ailenin dört çocuğundan ikincisidir. Doğma büyüme Bayrampaşalı olan Erdal Uğur Acar, evli ve iki çocuk babasıdır. Elektrik güvenlik işiyle meşgul olan Acar, kendi firmasında ülkenin birçok markasına bu anlamda destek vermektedir. İYİ Parti’nin kuruluş aşamasından itibaren Meral Akşener ile beraber tüm Türkiye'yi dolaşan ekibin içinde yer almıştır. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın kuruluşunda ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. Geçmiş dönemlerde Bayrampaşa İYİ Parti İlçe Teşkilatında da Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Acar, mevcut il yönetiminde de ikinci bölge teşkilat başkan yardımcılığını yürüttü.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi