İstanbul Gündemi

İYİ Parti’de tansiyon düşmüyor! Meral Akşener ve Ümit Dikbayır...

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Ankara kulislerinde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Dikbayır'ın karşı karşıya geldiği öne sürülmüştü.
İYİ Parti’de tansiyon düşmüyor! Meral Akşener ve Ümit Dikbayır...
Haberler / Politika
20 Kasım 2023 Pazartesi 15:33

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin ardından İYİ Parti’deki yüksek tansiyon düşmek bilmiyor.

KARARI KÜRŞAD ZORLU AÇIKLADI

Kararı İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu duyurdu. Zorlu, “İstifalar nedeniyle İYİ Parti’ye haksızca bir yön çizilmeye çalışıldığını görüyoruz. Eleştirilere açığız ancak iş, gerçek dışı beyan ve iftiralar olursa bu başka bir şey. Partiden istifa ediyorsanız, vekillikten de istifa edin. Ümit Dikbayır bugün tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmiştir.”

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

Ümit Dikbayır’ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ve ailesinin banka hesaplarının incelettiğine dair iddiaların üzerine Akşener de "Benim değil, oğlumun ve eşinin hesaplarının kontrol edildiği gayri resmi bildirildi. Bu doğru bir bilgi. Biz ilgili bankaya müracaat ettik, şimdi o gayri resmi bilgi resmi hale gelecek. Bunu ispat edemeyen şerefsiz oğlu şerefsizdir. İspat edildiği takdirde de ben bu politikayı tümden bırakacağım. Buradan belediye başkanlarına sesleniyorum, ben bu işlerde olmadığıma göre, şayet partimizde bu manada iş güç yapan var ise bunlar belediye başkanlarının bilgisi dahilinde midir? Sözcü'de, Halk TV'de, TELE1'de tebessüm edilerek sorulan soruların cevaplarını ben kendimle ilgili verdiğime göre şimdi ilgili belediye başkanlarına sormalarını talep ediyorum" çıkışını yapmıştı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi