İstanbul Gündemi

İYİ Parti’den Ümraniyeli öğrencilere eğitim desteği

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, ilçede yaşayan ve ihtiyaç sahibi olan 100 öğrenciye okul çantası ve eğitim seti dağıtımı yaptı.
İYİ Parti’den Ümraniyeli öğrencilere eğitim desteği
Haberler / Politika
10 Ekim 2023 Salı 15:04

“Cumhuriyet’in 100. Yılında, 100 Öğrenciye 100 Çanta ve Eğitim Seti” mottosuyla öğrencilerin yüzünü güldüren İYİ Parti, gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmek için mahalle muhtarlarıyla birlikte çalışma gerçekleştirdi.

“YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada, “İYİ Parti Ümraniye ilçe başkanlığı olarak, “Cumhuriyet’in 100. Yılında, 100 Öğrenciye 100 Çanta Ve Eğitim Seti” projemiz ile ihtiyaç sahibi öğrenciler tespit edilerek çanta ve eğitim setleri dağıttık. İlçe Başkanımız Sn. Yüksel Karaçam’ın direktifleriyle, Eğitim Politikaları Başkanımız Sn. Netice Güleç ve Teşkilat Başkanımız Sn. Selami Hartomacıoğlu'nun destek ve işbirliği ile hazırlanan proje kapsamında ihtiyaç sahibi 3 mahallede muhtarlarımızla yapılan çalışmayla tespit edilen öğrencilerimize çanta ve eğitim setleri dağıtıldı. İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Necipfazıl Mahallesi Muhtarımız Sn. Kadir Delibalta'ya, Ademyavuz Mah. Muhtarımız Necati Kurnaz'a, Topağacı Mah. Muhtarımız Yaşar Karataş'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizler İYİ ve Cesurlar; Milletimizin yüzü gülünceye kadar, omuz omuza, yılmadan, yorulmadan çalışacağız” ifadeleri kullanıldı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi