İstanbul Gündemi

İYİ PARTİ GAZİOSMANPAŞA İLÇE BAŞKANI HARUN ÇAPUR, YÜREK BURKAN GÖRÜNTÜLERE KAYITSIZ KALAMADI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
7 Eylül 2020 Pazartesi 10:09

Pazariçi Mahallesi Dere Sokak’ta vatandaş ile bir araya gelen İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur’a Kurucu İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kavuk, Bölge Başkanı Tolga Erenoğlu, Mahalle Başkanları Serbay Kavuk ve Deniz Kavuk ile teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

İncelemeler sırasında vatandaşın sıcak ilgisi ile karşılaşan Başkan Çapur daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bu sokaktaki insanların düşük yaşam şartları altında yaşadığını ve bölgeye gereken yatırımların yapılmadığını, insanlara gereken değerin verilmediğini belirten mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bugün (6 Eylül pazar) Pazariçi Mahallesi, Dere Sokak’ta bölge başkanımız ve mahalle başkanımız ile birlikte dolaştık. Bizleri sıcak karşılayan ve misafir eden Dere Sokak sakinlerine yürekten teşekkür ediyoruz.

 

Burada yaşayan insanlar bu ülkenin insanları fakat yaşadıkları ve yaşamaya mahkum oldukları yer olarak hiçbir şekilde vatandaşlarımızın yaşamalarına uygun bir ortam değil.

 

Neden mi?

 

1. Her an yıkılmak üzere olan evler ve çevre duvarları,

2. Aylarca alınmamış çöpler ve atıklar,

3. İtfaiye ve ambulans giremeyecek darlıkta yollar,

4. İçinde her türlü gayrimeşru işlerin yaşanmasına veya yapılmasına müsait metruk binalar,

5. Yerinde dönüşüme izin verilmeyen gecekondular,

6. Farelerle birlikte yaşamaya mahkum edilmiş insanlar,

7. Akşamları insanların evine giderken korkarak yürüdükleri her türlü tehdide açık daracık yollar,

8. Bayrak asacak yeri bile olmayan şehit anne ve babasının yaşadığı adına ev denilen gecekondu

9. Geçmişte sokakta top oynayarak büyüdüklerini anlatan insanların şimdi çocuklarını sokağa bırakmaya çekindikleri bir sokak,

10. Çaresizlik içinde yaşayan dere sokak sakinleri devleti yönetenlerden sorunlarını çözmelerini bekliyor.

 

Bu insanlar bizim insanımız, bizim canımız. Yeri geldiğinde evladını vatan uğruna şehit veren Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları. Acaba ülkesini bırakıp kaçan Suriyeliler kadar değerleri yok mu bu güzel insanların? Biz bugün bu güzel insanların çaresizliğini gördük ve üzüldük. Asla oy avcılığı peşinde değiliz, kendi ülkemizin insanının, insan gibi yaşamasının sevdasındayız.

Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; orada Dere Sokak diye bir yer var, gidin ve yerinde görün, dertlerini dinleyin ve kendinizin yaşadığı yerlerle kıyaslayın ve de ona göre ilgilenin lütfen.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi