İstanbul Gündemi

İYİ Parti Kartal'da 'Ateş'li dönem başlıyor!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
28 Kasım 2022 Pazartesi 00:59

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi İBB Hasan Doğan Spor Kompleksinde yapıldı. Kongreye, İlçe Başkanı ve Adayı İbrahim Yıldırım Ateş, İlçe Başkan Adayı Eren Soylu, İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri delegeler, basın mensupları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

Kongre, 251 oy alan İbrahim Yıldırım Ateş tekrar başkanlığa seçilirken, Eren Soylu ise 114 oy alabildi. 

 

'İLK HEDEFİMİZ BİRLİĞİ SAĞLAMAK'

Ateş, kongrede yaptığı konuşmada, birinci hedeflerinin Kartal‘da birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.
Ardından vaatlerini sıralayan Ateş, şunları aktardı:
'İstifa eden üyelerimizi tek tek bulup onlarla görüşmek, neden istifa ettiklerini öğrenmek ve tekrar gönüllerini kazanmak hedefimiz. Diğer hedefimiz Kartal‘ı Anadolu Yakasının birinci ilçesi yapmak ve ardından da Türkiye’nin birinci ilçesi yapmak. Her mahallede kuracağımız sandıklarla ve başlatacağımız ‘her üye bir üye‘ kampanyasıyla bunu yapacağız. Yönetim Kurulu‘ndaki 66 yöneticimiz her ay toplantılara katılacaklar ve kararlarımızı hep beraber olacağız. 

'İYİ PARTİ‘Yİ KARTAL‘DA BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ'

Üç ayda bir gerçekleştireceğimiz teşkilat toplantılarıyla bütün üyelerimizin bu sürecin içine dahil edeceğiz. Kartal’da sokak sokak gezeceğiz. Kuracağımız sistemle Kartal ilçesinde seçimlerde tek bir oyun bile çalınmasına müsaade etmeyecegiz. Burada sadece rakibiz ama bütün dava arkadaşlarımızı kucaklayacağız. O dava arkadaşlarımıza karşı kazanılmış seçimleri zafer olarak algılıyamayız.  Tek hedefimiz AKP iktidarını bu ülkeden göndermek, iyi Parti‘yi iktidar yapmak ve Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır.'

 

'İYİ PARTİ‘NİN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'​​​​​

 

Eren Soylu ise kongreye katılan herkese teşekkür ederek, 'Hepimizin amacı İYİ Parti‘yi Kartal‘da en üst noktaya taşımak ve seçimlerde birinci parti yapmak. Burada rakibimiz ama asıl dava arkadaşıyız. Kim kazanırsa kazansın İYİ Parti‘nin bir neferi olmaya devam edeceğiz.' diye konuştu.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi