İstanbul Gündemi

İYİ Parti Sarıyer’den Fırıncılar Odası’na ziyaret

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
22 Mart 2023 Çarşamba 20:01

Sarıyer genelindeki farklı meslek gruplarını ziyaret ederek hem sorunlarını ve taleplerini dinleyen hem de istişarelerde bulunan İYİ Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı’nın adresi bu kez Sarıyer Fırıncılar Odası oldu.

“ESNAFIMIZIN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Esnafın sorunlarını bildiklerini ve İYİ Parti iktidarında bu sorunlara kalıcı çözümler getirileceğini ifade eden İlçe Başkanı İbrahim Temur, “İYİ Parti olarak esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bu kapsamda Sarıyer İlçe Teşkilatı olarak Sarıyer’in farklı meslek gruplarını ve temsilcilerini ziyaret ediyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu görüşmelerde esnafımızın sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Fırıncı esnafının da büyük problemleri var. Özellikle maliyet esnafın belini büküyor. Esnafımıza rahat nefes aldıracak projelerin üzerine istişarelerde bulunduk. Ayrıca Ramazan pidesinin fiyatları üzerine de konuştuk. Bizleri misafir eden Sarıyer Fırıncılar Odası Başkanı Yaşar Girgin’e ve yönetimine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi