İstanbul Gündemi

Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım 'dost' sohbetlerinde

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Ekim 2022 Salı 14:25

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, yoğun çalışma temposuna rağmen özellikle akşamları ziyaretlerde bulunmaktan geri durmuyor.
Ümraniye‘yi İstanbul‘un parlayan yıldızlarından biri haline getiren başkan Yıldırım, enerjisiyle de düşman çatlatıyor. Oldukça yoğun tempoda çalışmasına rağmen durmayan Yıldırım, akşamları da ev ve komşu ziyaretlerinde bulunuyor. 

KOMŞULARIYLA BULUŞTU

Başkan Yıldırım dün akşamı da boş geçmedi. Dumlupınar Mahallesinde komşularını ziyaret eden Yıldırım, bol bol sohbet edip, eski anıları tazeledi. Yıldırım daha sonra da Esenkent Mahallesi‘nde Bingöl Adaklılı Çubukçi ailesini ziyaret etti. 

Başkan İsmet Yıldırım, Ümraniye‘yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını ve yaptıklarıyla da asla yetinmeyip, hep daha iyisini nasıl yapabileceklerinin arayışı içinde olduklarını söyledi.

Bir belediye başkanının tek görevinin sadece çalışmak olmadığını vurgulayan Yıldırım, 'Tabii ki asıl görevimiz o. Onu asla ihmal edemeyiz. Ancak ‘işim bitti, gidip dinleneyim‘ mantığı yok bizde. Bizi bu göreve getiren vatandaşlarımız var. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız var. Boş zamanlarımızda onları ihmal etmiyoruz. Sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz.' dedi. 

'KOMŞU SOHBETİ BİR BAŞKA OLUYOR'

Başkan Yıldırım, gösterilen ilgiye teşekkür ederek, şöyle devam etti:

'Dumlupınar Mahallesi‘nde sonbahar akşamları komşuların sokak sohbetleriyle bir başka güzel oluyormuş. Dün akşam, biz de komşularımızla geçmişi yâd edip, özlem duyduğumuz sohbetleriyle gecenin ilerleyen saatlerine dek birlikteydik. Komşularımıza teşekkür ediyorum Bu akşam, Esenkent Mahallesi‘nde Bingöl Adaklılı Çubukçi ailemize misafir olduk. Büyüğünden küçüğüne içimizi ısıtan sohbetleri ve konukseverliklerinden dolayı aile üyelerimize bu güzel akşam için teşekkür ediyorum.'

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi