İstanbul Gündemi

İYİ PARTİ ÜMRANİYE’DE YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Ekim 2020 Perşembe 10:02

İYİ Parti, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. İstanbul genelinde de süren yeni üyelik çalışmaları neticesinde partiye katılımlar günden güne artıyor.

 

Ümraniye İlçesi’nde de partiye katılım sağlayan yeni üyelere rozetleri bir törenle takıldı. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yücel Coşkun, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve kurucu ilçe başkanları, meclis üyelerinin katıldığı rozet takma töreni coşku içinde gerçekleşti. Partiye katılan 55 yeni üyeye rozetleri merasim ile takdim edildi.

 

Törende bir konuşma yapan İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, “İYİ Parti Ümraniye ailesi her geçen gün gerek üyelik karavanımızda gerekse bugün olduğu gibi toplu katılımlarla büyümeye devam ediyor. Bugün güzel bir tören ile yeni üyelerimizin rozetlerini taktık ve kendilerine hoş geldin dedik. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi