İstanbul Gündemi

Kağıthane’de geleceğin şampiyonları yetişiyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Eylül 2022 Pazar 10:35

Çocuk ve gençlerin spor yaparak sağlıklı kalması, kötü alışkanlıklardan uzak durması ve yeni arkadaşlar edinmesi için bu yaz da spor okullarında 22 farklı branşta eğitimler verildi.

Birçok alanda eğitim aldılar

Alanlarında uzman eğitmenlerin gözetiminde spor dallarını uygulayan 4-16 yaş aralığındaki öğrenciler; Yüzme, Tenis, Badminton, Modern ve Geleneksel Okçuluk, Satranç, Voleybol, Buz Pateni, Basketbol, Futbol, Hentbol, Taekwondo, Karate, Güreş, Masa Tenisi, Jimnastik, Futsal, Atletizm, Boks, Dart, Engelli Basketbol ve Engelli Yüzme eğitimleri aldılar.

“Her birine güveniyor ve inanıyorum”

Dönem sonunda öğrencilere sertifika ve madalyaları Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından verildi. Öztekin, “Çocuk ve gençlerimiz bu yazı hem eğlenerek, hem öğrenerek, hem de yeni arkadaşlar edinerek geçirdiler. Toplam 22 farklı branşta geleceğin şampiyonlarını Kağıthane‘de yetiştiriyoruz. Her birine güveniyor ve inanıyorum. Okul ve sosyal hayatlarında her birine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi