İstanbul Gündemi

Kağıthane’de MHP rüzgarı esti

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Mayıs 2023 Pazartesi 19:41

Saha çalışmalarına; MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları Niyazi Paksoy, Erkan Özçelik, Tuğrul Gök, Birol Gür, Caner Öner ve MHP Kağıthane ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

MHP heyeti 14 Mayıs seçimleri kapsamında; Talatpaşa Mahallesi, Talatpaşa Mahallesi, Emniyetevler Mahallesi ve Çeliktepe Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek hem taleplerini dinlediler hem de ‘hayırlı kazançlar’ temennisinde bulundular.

“TÜRKİYE VE TÜRK MİLLETİ İÇİN MÜHÜR BASACAĞIZ”

Kağıthaneli seçmenlere 14 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimlerin önemini anlatan MHP heyeti, hem milletvekilliği hem de cumhurbaşkanlığı için destek istedi. Seçimlerin yalnızca siyasi bir tercih olmadığını ifade eden İlçe Başkanı Şafak Taştemir, “Sandığa giden her bir vatandaşımız basacağı mührü Türkiye ve Türk Milleti için basacak. Ya devlet, ya zillet, ya bağımsızlık ya mandacılık diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi