İstanbul Gündemi

Tansiyon düşmüyor! Bir saldırı haberi de Bursa'dan!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
8 Mayıs 2023 Pazartesi 17:53

Türkiye adım adım 14 Mayıs seçimlerine giderken ülkede tansiyon artmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın seçim otobüsüne yapılan saldırıların ardından bir saldırı haberi de Bursa’dan geldi.

SALDIRI ANI CEP TELEFONUYLA KAYDEDİLDİ

Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi Kent Meydanı Merkez’inde Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa 2. Bölge 1. Sıra Adayı Mustafa Varank’ın mobil seçim aracı ve önünde bulunan Cumhur İttifakı taraftarlarına saldırıda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük İstanbul Mitingini mobil seçim aracından takip eden Cumhur İttifakı taraftarlarına saldıran Yeşil Sol Partisi ve HDP flamaları kişiler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

“15 SEÇİMDİR YAPACAĞIMIZ İŞİ SANDIKLA YAPIYORUZ”

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Bakan Varank, “Biz bu ülkede siyasi şiddete en çok maruz kalan siyasi partiyiz. Şiddettin miting meydanlarında olması kabul edilebilir bir husus değil. Biz 21 yıldır, 15 seçimdir yapacağımız işi sandıkla yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi