İstanbul Gündemi

Kağıthane’deki 30 yıllık tapu sorununda mutlu son

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Nisan 2023 Çarşamba 09:41

Sadabad Sitesi sakinleri 30 yıl aradan sonra tapularına kavuştu. Site sakinlerine tapuları Başkan Öztekin tarafından düzenlenen törenle verilirken vatandaşların mutluluğu görülmeye değerdi.

“LALE SİTESİ’NDE DE BENZER BİR ÇALIŞMAYI TAMAMLADIK”

Site bahçesinde düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Başkan Öztekin, “Devletimiz bundan 30 yıl önce, Balkanlardan anayurda göç eden soydaşlarımız için evler yapmıştı. Evler kendilerine teslim edilmişti ancak tapu sorunu bir türlü çözülememişti. Vatandaşlarımız bir türlü işi resmiyete döküp tam bir huzurla evlerinde oturamıyordu. Bunun çözümü için son 30 yılda yapılan girişimler de maalesef başarısız oldu. Sorunun çözümü için tüm imkânlarımızı seferber ettik ve mutlu sona ulaştık. Bugün komşularımıza tapularını 1 m2 arsa değerine denk gelecek şekilde teslim ediyoruz.  Bir diğer göçmen vatandaşlarımızın yaşadığı Lale Sitesi’nde de benzer bir çalışmayı tamamladık. Onlara da inşallah müjdeli haberi vermek üzere haftaya buluşacağız. Bu noktada önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakan ve milletvekillerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZTEKİN'E TEŞEKKÜR ETTİLER

Tapularını Başkan Öztekin'in elinden alan site sakinleri duygulu anlar yaşadı. Çok uzun zamandır tapularına kavuşmayı beklediklerini ifade eden site sakinleri, gayretlerinden dolayı Başkan Öztekin'e teşekkür ettiler.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi