İstanbul Gündemi

KANUNSUZ MASRAF TARTIŞMASI MECLİSE TAŞINDI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
9 Ocak 2021 Cumartesi 10:00

ÖNCE MECLİSTE SONRA KİPTAŞ KONUTLARI ÖNÜNDE

Geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan Hadımköy’de KİPTAŞ 1. Etap’ta site yönetiminin site sakinlerine daire başı 6 bin 250 TL masraf çıkarmasını protesto eden site sakinleri; ‘Yönetimin bize çıkardığı masraf kanunsuzdur’ şeklinde açıklamada bulunmuşlardı. Konunun Arnavutköy’de gündemden düşmemesi ve çok konuşulmasının ardından önce CHP’li Meclis üyesi Hikmet Altunkalem, mecliste konu hakkında açıklama yaptı. Daha sonra Hadımköy KİPTAŞ 1. Etap Konutları önünde İYİ Parti İlçe Başkanı ile Meclis Üyeleri’nin eşliğinde CHP İlçe Başkanı basın açıklaması yaptı.

HADIMKÖY KİPTAŞ İLE İBB’NİN BİR BAĞLANTISI YOK

Mecliste ve Hadımköy KİPTAŞ 1. Etap Konutları önünde açıklanan ortak bildiri de şu satırlara yer verildi; “Son günlerde Arnavutköy Hadımköy‘de KİPTAŞ ile ilgili hem yazılı hem de sözlü Medya’da yönetimle alakalı bir sorun var. Biz bu konu hakkında bir açıklama gereği duyduk. Öncelikle; KİPTAŞ Genel Müdürü ile görüşme yaptık, bu görüşme sonucunda Hadımköy 1. Etap projesi 2008 tarihinde tamamlanmış ve geçici site yönetimi hizmetini Boğaziçi yönetim A.Ş. ile KİPTAŞ birlikte yürütmüştür. 31 Ağustos 2015 tarihinde yapılan ilk genel kurulda seçim yapılarak site yönetimi kat maliklerine devredilmiş ve KİPTAŞ yönetimden tamamen ayrılmıştır. Boğaziçi yönetim A.Ş. 31 Ocak 2020 tarihine kadar kat maliklerine Müşavirlik-Danışmanlık hizmeti vermiş, bu tarihlerden sonra da ilgili siteyle herhangi bir ilişkisi kalmamıştır. Dolayısıyla Hadımköy‘deki KİPTAŞ ve İBB‘nin herhangi bir bağlantısı yoktur. Bu konuda açıklama yapmak istedik teşekkür ederiz”

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi