İstanbul Gündemi

Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a çok sert sözler! ‘Hocamızın bıraktığı emanete...’

Partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a çok sert sözlerle yüklendi.
Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan'a çok sert sözler! ‘Hocamızın bıraktığı emanete...’
Haberler / Politika
31 Mayıs 2023 Çarşamba 18:10

Millet İttifakı’nın paydaşlarından Saadet Partisi’nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’nı destekleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı eleştirdi.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamız Saadet Partisi'nin Genel Başkanı olarak hayata veda etti. Bu çok önemli bir konu. Onun arkasından maalesef çocukları, Erbakan Hocamızın bıraktığı emanete doğrudan doğruya ihanet ettiler. Kendilerinin birlikte olması için bir gayret gösterdik biz. Şuanda burada detayına inmeyeceğim birçok konular gündeme geldiği için. Babasına ihanet eden AKP'ye gitti. Onlarla beraber hareket etti. Onlarla birtakım konular yatıyordur diye düşünüyorum. Erbakan Hocamızın söylerini ezberleyip bunu ekranlarda dile getirmek hocamızın yolunda olmanın işareti de değildir kanaatindeyiz. Daha da fazla bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi