İstanbul Gündemi

Kazım Eladağ; ‘Hedefimiz Yerli ve Milli Firmaları Tek Çatı Altında Toplamak!’

Player yükleniyor...
Haberler / STK
16 Ağustos 2021 Pazartesi 19:01

Güvenlik Yöneticileri Derneği Kurucu Başkanı Temel Kazım Eladağ’ın kahvaltı sonrası açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda, sektörün önde gelen sorunlarını ve 1 yıl içerisinde Türkiye genelinde tüm illerde temsilciklerinin kurulmasını hedeflediklerini söyleyerek sektöre dair pek çok konuya değindi.

Pandemi koşullarına uygun Titanic Kartal Otel’de düzenlenen kahvaltılı istişare toplantısına; Maltepe Üniversitesi Medeni Hukuk Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Saba Özmen, Uludağ Üniversitesi UEM Öğretim Üyesi Muzaffer Ulaştı, Jüpiter Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Bazkır, UTTD Başkanı Kemal Evcioğlu, TRGDY Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Ateş, Ekonomi Dünya Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fevzi Küfteoğlu, TRGDY İl Temsilcileri Genel Koordinatörü ve Organizasyon Komitesi Başkanı Doğukan Keskin, Türkiye Kentsel Yönetim Derneği Başkanı Suat Sandalcı, Özel Güvenlik Şube Müdürü Osman Katipoğlu ve E- Yönetici Genel Müdürü Süleyman Görenekli ve çok sayıda davetli katıldı.

‘HEDEFİMİZ ÜLKEMİZDE HİZMET KALİTESİNİN GELİŞMESİ VE BÜYÜMENİN SAĞLANMASI’

Güvenlik hizmet sektöründe derneğin amaçlarından bahsederek yaptığı konuşmasında asıl hedeflerinin yerli ve milli firmaları tek bir çatı altında toplamak olduğunu söyleyen Eladağ, konuya dair şu ayrıntıları verdi: “Güvenlik hizmet sektöründe faaliyet gösteren yerli ve milli firmaları tek bir çatı altında toplayarak birlik ve beraberlik içerisinde markalaşma adına ülkemizdeki hizmet kalitesinin gelişmesi ve sektörde söz sahibi olması, beklenen kalite standartlarını oluşturarak kurumsallaşma ve büyümesinin sağlanması, sektörde beklenen kalite standartlarının korunarak geliştirilmesi amacıyla 30 Mart 2021 tarihinde İstanbul merkezli güvenlik yöneticileri derneğini kurmuş bulunmaktayız. Sizden alacağımız güç ile hızlı bir şekilde başlayıp yaptığımız çalışmalarımızı önümüzdeki 1 yıl içerisinde kurulması planlanan Türkiye’nin 7 bölgesinde Bölge Başkanlıkları, 81 ilinde il temsilcilikleri ile taçlandırmayı hedeflemekteyiz. Ülkemizde ve dünyada hızla büyüyen güvenlik sektörü alanındaki yerli firmalarımızın kurumsal yapı çerçevesinde ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak iyileştirme çalışmalarının yürütülmesini planlamaktayız. Güvenlik Yöneticileri Derneği tüzüğünde belirtildiği üzere sektör ve sektör çalışanlarının sorunlarını, firmalarla personellerin hak ve menfaatlerini hazırlanacak komisyonlar maharetiyle yürütecektir”

‘ŞAHSİ MENFAATLERİN ÜZERİNDE TEMEL POLİTİKALARLA SÜRECİ YÜRÜTECEĞİZ’

Komisyonlar tarafından hazırlanacak sektör raporları mevzuat ve kanun değişikliklerine ilişkin birçok konudaki taleplerinin olduğunu ve bunu parlamento ve çeşitli platformlara taşınarak sürecin yönetim kurulunca takip edileceğinin altını çizen Güvenlik Yöneticileri Derneği Kurucu Başkanı Temel Kazım Eladağ: “Sektörümüz içerişinde bulunan boşluk üzerine kurulan derneğimiz bünyesinde nitelikli personel yetiştirmesi ve devlet desteklerinden faydalanılarak istihdam edilmesi amacıyla hem üniversiteler nezdinde hem ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde iş birlikleri yaparak kısa vade de protokol imzalanmasını hedeflemektedir. Güvenlik Yöneticileri Derneği olarak planladığımız tüm çalışmalarda üyelerimizin hak ve menfaatleri doğrultusunda hareket ederek sektörümüze katma değer sağlayacak çalışmalarla fark yaratarak tüm grupların ve şahsi menfaatlerin üzerinde temel politikalarla süreci yürüteceğimizin bilinmesini isteriz” diye konuştu. Pek çok konuşmacının da yer aldığı programda güvenlik sektörüne dair pek çok konu masaya yatırıldı. Amaç ve hedeflerin belirlendiği toplantıda aile fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.

Tuğçe Huy - İstanbul Gündemi 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi