İstanbul Gündemi

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok sert sözler! ‘Sizden bunun hesabını soracağım...’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Gezi Davası tutuklusu TİP Milletvekili Can Atalay için çağrıda bulundu.
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan çok sert sözler! ‘Sizden bunun hesabını soracağım...’
Haberler / Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 18:27

14 Mayıs Seçimlerinde TİP Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay’ın tahliye edilmemesine muhalefetten tepkiler gelmeye devam ediyor.

YEMİN TÖRENİNE KATILAMAMIŞTI

TBMM 28’inci Dönem, geçen cuma günü Genel Kurul’da yapılan Ant İçme Töreni ile başladı. Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay, Marmara Cezaevi’nde tutuklu olduğu için törene katılamamıştı.

“CAN ATALAY’I DERHAL SERBEST BIRAKIN”

Atalay'ın tahliye edilmemesine yönelik tepkiler sürerken Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, "Seçilmiş milletvekilini hukuksuzca, hakkında karar olmadan hapiste tutmak, sadece onu değil ona oy veren insanları da tutuklamaktır. Erdoğan ve onun ağzına bakıp adaletli karar almaktan korkan adaletsiz hukukçular, sizden bunun hesabını soracağım. Bu topluma daha fazla zarar vermeyin, adaletteki erozyonu durdurun. Can Atalay’ı derhal serbest bırakın" dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi